реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 18 листопада 2010 року

Майже у кожної людини є своє захоплення. Є воно і в працівника міліції — старшого чергового дитячого приймальника-розподільника УМВС України в Чернігівській області Олександра Теплякова. А яке саме — читайте матеріал «Білої хати» «Неміліцейське хобі».

За минулої влади Управління Державтоінспекції УМВС України в Чернігівській області було перепрофільоване у відділ ДАІ. А вже наприкінці вересня цього року міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов знову повернув вищий статус (управління, а не відділ) цій службі.
У зв’язку з цим кореспондент тижневика звернувся із деякими запитаннями до інспектора сектору зв’язків із громадськістю УДАІ в Чернігівській області капітана міліції Сергія Борздого, який розповів про реорганізацію служби ДАІ. Про це у рубриці «Актуальне інтерв’ю»

Про колишніх військовиків, особливо тих, хто служив в Афганістані, говорять як про людей, яких понівечила війна не тільки фізично, а й духовно. Військовий льотчик, який мав більше сотні бойових вилетів у мусульманській країні Юрій Борщ, не запав духом, а відтворює ті далекі вже будні у своїх художніх картинах. У матеріалі «У моїй долі був Афганістан» розповідає про військовика-художника Олександр Майшев.

А інший художник — про якого також йдеться у тижневику «Біла хата» — зовсім юний. Він є учнем 2 класу ліцею № 22 з Чернігова. І нещодавно він став переможцем в одному з цікавих Всеукраїнських конкурсів «Я хочу жити в якісному світі». Хто він та чому став художником —у матеріалі «Юний художник обміняв картину на відеоплеєр».

Зовсім недавно «Біла хата» започаткувала дві нові рубрики «Хатня призьба» та «Чутки і факти». Саме тут розповідають наші читачі про наболіле: що впливає на ціни, чи можна утримати зараз у сільському господарстві коней і в що це обійдеться та якою буде цьогорічна зима?

А в рубриці «Ліки під хатою» розповідається про Григорія Прокопенка з Киїнки Чернігівського району, який вирощує у своєму господарстві цілющу рослину, яка не поступається своїми властивостями славнозвісному женьшеню.
Своїми враженням ділиться автор публікації Віктор Береговий.

У чому полягає секрет гарного настрою? Знає естетист-косметолог із Чернігова Оксана ЄРЕМЕНОК, яка розповідає про натуральну косметику для очей.

Цікавою, на думку редакції тижневика «Біла хата», стане для читача журналістське дослідження на тему «Споживач» (матеріал — «Хімічне питво»).

А до вітальні «Білої хати» цього разу завітав видний політик, колоритна постать – народний депутат від Чернігівської області. Читачі дізнаються, яка його найулюбленіша страва, рецептом якої він сам поділився з читачами газети. Що це за політик і про яку кулінарну страву йдеться ? Про це у спеціальному матеріалі тижневика.




Теги:новини, Біла хата, Газета, Анонс, Чернігів, область, конкурси, Чернігівська, тижневик, дозвілля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar