реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 21 квітня 2011 року

Чи впливає так звана «мала» радіація на здоров’я людини? У рубриці «Атомна доза» журналіст Яків Ковалець розповідає про дослідження лікарів із Чернігова, які займались вивченням цього питання.
Днями представники уряду заговорили про можливе скасування технічного огляду транспорту. Чи вдасться це питання вирішити народним депутатам — про це розмірковує в авторській колонці один із журналістів тижневика.
Як бути зі скутерами та мопедами? Чи продовжена реєстрація цих транспортних засобів? На численні запитання читачів газети «Біла хата» відповідає співробітник міністерства внутрішніх справ.
Зі скотомогильника, який розташований у селі Кархівка Чернігівського району, почали раптово зникати туші мертвих тварин. Читач Микола Орлик дійшов висновку, що вони використовуються для виготовлення ковбасних виробів.
Редакція протягом місяця провела своє дослідження щодо рівня цін у Чернігові на пальне для автотранспорту. Така цікава інформація — у рубриці «АвтоСВІТ».
Що сталося з людьми, які колись посміялися з каліки? Газета «Біла хата» розповідає життєву історію, яка не залишить байдужим нікого.
Редакція обласного тижневика приготувала для своїх читачів серйозний і приємний сюрприз - незабаром "Біла хата" стане "товстішою на кілька сторінок без зміни вартості на передплату. Про це — на першій шпальті газети.



Теги:Газета, 21 квітня, Біла хата, поради, 2011, тижневик, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar