реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 24 березня 2011 р.

Про конфліктну ситуацію навколо німецького лікувального центру «Фрезеніус» та Чернігівської обласної лікарні вже писали в газетах. Тижневик «Біла хата» не тільки акцентує увагу на тому, чому хворі не можуть обрати краще лікування, коли така можливість є, а й розповідає про результати міністерської інспекційної комісії, яка днями працювала у двох чернігівських медичних закладах.
У рубриці «Консультації «Білої хати» йдеться про зміни розмірів соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям згідно з новим законом, який набув чинності в цьому році.
Як з’ясувалося, гральний бізнес не зник, а «заховався у тінь». Про це розповідає читачам обласної газети начальник відділу податкової міліції Державної податкової інспекції у м. Чернігові Сергій Бойко.
А фахівці Контрольно-ревізійного управління провели ревізію на Чернігівському комунальному підприємстві «АТП-2528», яке спеціалізується на прибиранні сміття, очищенні вулиць, та виявили різного роду махінації. Про це — в публікації «Великі комбінатори».
Що найперше нам дарує ліс після довготривалої зими? Ну, звичайно, березовий сік. Про різні способи заготівлі цього чудового напою та правила, які існують на законодавчому рівні щодо збору соку, розповідають лісничий Чернігівського лісництва Державного підприємства «Чернігівське лісове господарство» Вадим Фесюн та начальник відділу Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Юрій ПОНОМАРЕНКО.
Газета «Біла хата» пропонує ще й інші цікаві та корисні матеріали.



Теги:хата, 2011 року, Чернігів, 24 березня, Анонс, Газета, поради, біла, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar