реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 10 лютого 2011 року

Як відомо, нині активно розглядається питання щодо передачі функцій по здійсненню технічного огляду транспорту цивільним установам. З огляду на те, що власники автотранспорту вже мають певний сумний досвід проведення перевірки технічного стану транспорту в організаціях, які мають ліцензійний дозвіл на це від самої ДАІ, передача «перевіряльних» повноважень до цивільних організацій, безумовно, буде ще одним серйозним ударом для громадян. Нові ПРАВИЛА чи ВИЛА для водіїв готує українська влада власникам автомототехніки? Про це — в спеціальному аналітичному матеріалі тижневика «Біла хата».

Допомога чи подачка? Розмірковували учасники засідання Чернігівського прес-клубу реформ, які зібралися для того, щоб обговорити проблему з виплатою соціальних пільг «чорнобильцям».

Здавалося б, науково-медичний прогрес сягнув набагато вперед, ніж на нього сподівалися. Але ж чому й досі такі захворювання, як рак, сьогодні практично залишаються невиліковними? Про це розповідає читачам тижневика завідувач поліклінічного відділення обласного онкологічного диспансеру, головний онколог Чернігова Валерій Зуб.

У пік сезону застудних захворювань в Україні несподівано перестали оплачувати лікарняні. Чому це сталося? Про це — у рубриці «Чутки і факти».

З 1 лютого введено нові тарифи для населення за користування електроенергією. У чому полягає їх застосування і чи всіх споживачів торкнуться ці зміни? Як і на чому зекономити? Із відповідними запитаннями редакція звернулася до начальника відділу по роботі з побутовими споживачами Чернігівських міських електричних мереж відкритого акціонерного товариства «Чернігівобленерго» Наталії МЕЛЬНИЧУК, яка надала для читачів газети «Біла хата» вичерпні відповіді.

А заступник директора Чернігівських міських електричних мереж Патрис БЕССАРАБА розповість читачам про те, які прилади «спалюють» більше електроенергії? Також він розвіє міфи про нові електролампочки — так звані «економки».

У квітні в Україні набудуть чинності зміни до Цивільного кодексу і Закону «Про нотаріат», які запроваджують новий порядок отримання інформації про заповіти. Про нововведення читачам газети «Біла хата» розповідає начальник Головного управління юстиції в Чернігівській області Олександр Карнабеда.




Теги:Біла хата, Чернігів, тижневик, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar