реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської обласної газети «Біла хата» від 19 липня 2012 року



Земельні питання сьогодні актуальні. Якщо землевласник користується не однією, а кількома земельними ділянками, і водночас має пільги при сплаті земельного податку. Як бути в цій ситуації? Фахову відповідь надає спеціаліст Головного управління Держкомзему в Чернігівській області.

Досить часто виникають різні питання, а правильної відповіді так швидко не знайти. Газета «Біла хата» намагається допомогти в цьому своїм читачам. Чи оподатковується матеріальна допомога, і якщо так, то за яких умов? Про це знає спеціаліст Державної податкової інспекції у м. Чернігові, який і надає потрібну та практичну пораду.

Дорожніх аварій стає все більше. Державтоінспекція Чернігівщини стурбована ситуацією на дорогах області і вказує на основні причини такого негативного явища, як дорожньо-транспортні пригоди.

На сторінці «Медичні поради» цього разу фахівці медичної галузі розкажуть про те, чи можна видаляти родимки та що треба знати про серцеві ліки?

Із кожним роком, кожним днем усе менше залишається серед нас людей, які були перемелені на пекельних жорнах війни… Про це йдеться в публікації під традиційною рубрикою «Історія з конверта».

Як видурити в дорослих подарунок, розповідається у рубриці «Дитяча кімната».

У свіжому випуску обласного тижневика «Біла хата» багато й інших цікавих та корисних публікацій.



Теги:консультація, Чернігів, Анонс, Газета, Біла хата, 19 липня 2012, поради


Читайте також



Коментарі (0)
avatar