реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської газети "Біла хата" від 11 серпня 2011 року

Цього літнього дня публікація «А яблука падають» відомого на Чернігівщині журналіста Олександра Олійника і тема памперсів та презервативів перегукуються. Як саме і чому — про це на шпальтах тижневика.
У новій рубриці «Твої люди, Чернігівщино!» журналіст Іван Кужільний розповідає про нелегкі стежки листоноші з Козельця Ірини Мачачи.
Про військові традиції солдатів-строковиків, які служать у 30-му окремому полку зв’язку, розповідає читачам військовий журналіст Віктор Ануфрієв.
Спеціальний випуск до Дня ветеринарії «Зоосвіт» буде особливо корисний для тих, хто вирощує овець, корів, кролів, кіз. А також у цій рубриці вміщуються різні цікавинки, які стануть у нагоді при догляді за друзями нашими меншими.
Православна церква за дві тисячі років свого існування має незліченну кількість святих, яких шанують як усі вірні, так і християни певних місцевостей, міст і навіть окремих монастирів. Сьогодні мало хто знає, що такий святий був і в Ніжині, в Благовіщенському чоловічому монастирі. Ця цікава тема висвітлена в публікації протоієрея, священика Грецько-Всіхсвятської церкви міста Ніжина, історика Олександра Морозова «Таємниці нетлінних мощей».
«Історія з конверта», яка з моменту її виникнення полюбилася багатьом читачам, розповість цього разу про життя юнака з Гусавки, що на Менщині. Підліток без батьків залишився жити один в селі, доглядає господарство, а ще — має свою мрію…
Про все це — в обласному тижневику «Біла хата».



Теги:11 серпня, консультації, жінка, Анонс, Газета, Чоловік, Біла хата, 2011, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar