реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Адвокат Приходька пожбурив книгою у прокурора

У вівторок, 18 жовтня у Новозаводському районному суді міста Чернігова відбулось чергове засідання у справі по обвинуваченню мера Ніжина Приходька М.В. у хабарництві.

Напередодні було завершено вивчення 12 томів кримінальної справи та речових доказів, як то: звукозаписи з переговорами, відео з відзнятими передачами грошей в доларах США.

У вівторок у судовому засіданні було вдруге допитано потерпілого, засновника Київської фірми, яка купувала банний комплекс у Ніжині та підполковника МВС Муляра Івана Станіславовича, який брав безпосередню участь у затриманні Приходька М.В. та у попередній оперативній розробці.

Сенсації не сталось. Обидва свідки підтвердили факти передачі трьох траншів хабара та те, що правоохоронці працювали в рамках Закону. Наприкінці засідання адвокат підсудного Приходька М.В. заявив клопотання про відправлення справи на додаткове розслідування.

Таке клопотання захист Приходька М.В. заявляє вже вдруге. Перший раз це було на початку судового розгляду і тоді головуючий суддя Подалюка О.Ф. відмовив з посиланням на те, що підстав для направлення справи на додатковий розгляд не вбачається, а розбіжності та протиріччя можна вирішити під час розгляду справи у суді.
Але, очевидно, бажання Приходька М.В. уникнути вироку примушує його всіма можливими методами відтягувати цей час.
Нагадаємо, що ця кримінальна справа у Новозаводському суді м.Чернігова слухається уже 10 місяців.

Прокурор Євхименко В.В., що представляє в суді державу, заперечив, а захист двох інших підсудних, рідного брата мера Віктора та Походні А. не підтримав ідею Приходька М.В. відправити справу на додаткове розслідування.

Не обійшлось без інцидентів. У розпалі обміну думками Київський адвокат підсудного мера Приходька М.В. пожбурив у прокурора брошурою з текстом Кримінально-процесуального Кодексу. Книга, перелетівши через зал суду впала державному обвинувачувачу на стіл.

Наступне засідання відбудеться у п’ятницю, 21 жовтня.

За інформацією сайту «Ніжин-інфо»



Теги:Ніжин, Приходько М, хабарник, обласна прокуратура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar