реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Депутати Чернігівської облради просять розібратися з Прокопьєвим

До редакції "Сіверщини" надійшов лист. Наводимо його з невеличкими скороченнями.
Депутати Чернігівської обласної ради просять Голову президії Всеукраїнської ради Українського товариства мисливців та рибалок вирішити проблеми УТМР на Чернігівщині.
Звернення до Голови президії УТМР ухвалили депутати.на сесії 5 червня. Майже одноголосно (троє утрималося).
"Звернутися до Голови УТМР по вжиттю невідкладних мір реагування щодо керівника обласної організації УТМР та запровадження необхідних заходів", - йдеться у рішенні облради.
У зверненні депутати нагадують, що минулого року Всеукраїнська рада товариства мисливців та рибалок провела перевірку на Чернігівщині. Комісія виявила чимало недоліків. Їх причина – "хибний стиль керівництва, зниження ролі керівних органів громадської організації – рад та президій як у районах, так і в області, слабкий підбір фахівців, плинність кадрів" – пишуть у зверненні депутати.
У березні Всеукраїнська рада УТМР ухвалила постанову, що зобов’язує усунути недоліки у роботі обласної організації. Проте досі нічого не змінилося.
"Голова Чернігівської обласної організації УТМР Олександр Прокопьєв не здійснив жодних, передбачених Статутом УТМР дій, направлених на сприяння любительського риболовства та полювання", - йдеться у зверненні.
На Чернігівщині у багато разів скоротилися мисливські угіддя та місця для любительського рибальства. Матеріально-технічна база організації занедбана, не оновлювалася з радянських часів. Грошові кошти з членських внесків використовуються нераціонально.
Люди на посади підбираються не за фахом та можливостями, а за лояльністю до Прокопьєва. А значить – нема і мови про професіоналізм.
"Просимо втрутитися в стан справ в Чернігівській обласній організації УТМР і здійснити в межах своєї компетенції заходи щодо покращення роботи", - підсумовує звернення депутатів обласної ради.
P.S. Уже у вівторок 9 червня, після такого одностайного рішення облради Голова Чернігівської обласної організації УТМР Олександр Прокопьєв почав збір підписів на свою підтримку.








Коментарі (0)
avatar