реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

Роботи з ліквідації наслідків стихії в Андріївці

Увечері 7 червня 2009 року в с.Андріївка внаслідок сильного поривчастого вітру та дощу на 4-х будинках частково або повністю знищено покрівлю, пошкоджені стіни та дахи господарських споруд.
Через дію штормового вітру пошкоджена лінія електропередач, внаслідок чого 25 житлових будинків залишились без електроенергії. На відрізку автодороги до с.Андріївка повалені багаторічні дерева, що спричинило затримку руху транспорту.
Для вироблення плану оперативних дій по допомозі постраждалим в Андріївці побували в.о. голови Чернігівської райдержадміністрації Володимир Брайко та в.о. першого заступника голови Олександр Лось. Районна комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку очолює заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань, виявила масштаби руйнувань та розробила графік робіт для ліквідації наслідків стихійного лиха.
До надання допомоги жителям залучено ДП «Чернігівський лісгосп» та ДП «Чернігівський військовий лісгосп», комунальне підприємства «Райагробуд».
Службами РЕМ відновлено електропостачання до будинків, працівники «Райавтодор» здійснили розчистку під’їзних шляхів до села.
З фонду матеріально-технічних ресурсів місцевого значення виділено 160 листів шиферу та інших матеріалів для термінового ремонту пошкоджених дахів будинків.
За дорученням керівництва району всі роботи по ліквідації наслідків стихійного лиха мають завершитися до кінця тижня.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськості та ЗМІ
Чернігівської райдержадміністрації









Коментарі (0)
avatar