реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" за 14 квітня

Газета для всієї родини "Біла хата" у черговому числі, віддавши данину всенародному святу Дню Перемоги над гітлерівською Німеччиною, розповідає читачам про презентацію книги "Чернігівці – Герої Радянського Союзу. Льотчики", що відбулася в історичному музеї імені Василя Тарновського. Таким чином "Біла хата" привітала і організаторів та упорядників книги з Днем музеїв, що відзначатиметься 14 травня.
Газета пропонує читачам під традиційною рубрикою "Кругла дата в "Білій хаті" матеріал до 160-річчя від дня народження класика української літератури Панаса Мирного, який певний час жив і працював у місті Прилуках. Завершено розпочату в минулому числі публікацію "Травнева аптека" – про цілющі властивості усім знайомих рослин, яких ті набувають під щедрим травневим сонцем в пору пробудження природи від зимового відпочинку. Знайдуть читачі в "Білій хаті" також продовження книги Тадеуша Рожнятовського "Чоловік після сорока", добірку матеріалів про цікаві дослідження вчених різних країн, куточок нумізмата, гумор, оголошення читачів.
Передплатники газети "Біла хата" також отримають додаток "Чернігів стародавній", що підготовлений спільно з Національним архітектурно-історичним заповідником.





Коментарі (0)
avatar