реклама партнерів:
Головна › Новини › Тут я живу

Прилуки чекають інтелектуалів !

Прилуки раді вітати інтелектуалів у суботу, 16-го травня на площі Театральній.
З 10:00 ярмаркуватимемо книгами до 13:00 - 13:30.
Потiм - у дворi Книгарнi-кафе "За двома зайцями" - презентацiя культурницького журналу "Прилуки.Фортеця - 3" та Шевченківських "Бермудiв" (друковане у відгалуженні "М&S" видавництва "Кальварія")

Чекаємо у гості видавництва з книгами та кимось iз незайнятих 16-го травня письменникiв

...також Марину Мєднiкову, Наталку та Олександра Шевченкiв, Олеся Ульяненка з Євгенiєю Чуприною, Валентину Давиденко, Юрона Шевченка, сестер Демських, Нiну Герасименко ("Гранi-Т"), Миколу Кравченка ("Нора-друк"), Євгена Постульгу та Валентину Грибенко i ще тих, кого ще видзвонюємо й кому пишемо, запрошуючи приїхати: "Факт", "Фоліо", брати Капранови, sumno.com, Юлiя Бурковська ("Маузер").

Із родзинок на книжковому ярмарку можна буде придбати, з чоловічого, власне, свіжовидані "Бермуди" Юрона Шевченка, що немало пожив у Прилуках і подекуди списав героїв з прилучан. Із жіночого - милі романи Наталі Шевченко видані у Літагенції сестер Демських. А також з дитячого - книжечки із дисками "Це серйозно" прилуцьких поетів і юних художників та "Колискові і не тільки" Лесі Горової. Ще багато-багато книг, купуючи котрі, можна буде поспілкуватися не лише з досвідченими продавцями-кнгарями, а з самими авторами їх та видавцями, отримати авторгафи і зробити світлинку на пам`ять.

Прилуцька мiськрада затягнула iз затвердженням документацiї, формули проведення й назви цього дiйства. Проведення його так довго стояло пiд питанням, що аж тепер ми маємо розв`язанi руки i можемо стовiдсотково всiх запрошувати. Цьогорiч влада постановила, що святкування матимуть назву "Днi Миколи Яковченка"

Органiзацiйна команда книжкового ярмарку: Прилуцьке об'єднання "Просвiти", Книгарня-кафе "За двома зайцями", Мiськi бiблiотеки: Дитяча й Центральна iм.Забашти.

З повагою,
Оринка Григоренко, голова прилуцького товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка

P.S. Гостиннiсть прилучан вже знають видавництва "Нора-друк", "Гранi-Т", "Ярославiв вал", панове Андрiй Кокотюха, Олесь Ульяненко, Iрен Роздобудько, Лариса Денисенко, Яся Литвин, Наталка Шевченко, Євгенiя Кононенко, Марина Мєднiкова, Михайло Слабошпицький, Дмитро Стус..... Ех, зналися ми i з Юрком Покальчуком... У 2007-2008 роках мали змогу вiтати їх тут.

Власне, ярмаркiв у Прилуках два. Оцей що весною - "Миколин", а той що восени - "Воздвиженський мiжнародний". I традицiя письменникiв та видавництв за столами-прилавками на площi Театральнiй вже є настояною. По книги з автографами i можливiсть "сфотографуватися з.." з`їжджається люд звiдусiль. Тим паче, що багатий ярмарок крiм книг, ще й рiзного типу дiйствами, сувенiрами, картинами, народностями, технiкою, стравами, напоями тощо. Виставки-продажi заповнюють центральнi вулицi й площi Прилук.





Коментарі (0)
avatar