реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

В Одесі убито активіста української організації

17 квітня 2009 року в центрі Одеси було здійснене звіряче вбивство. Як розповіли в обласному відділенні товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченко, молоді люди з ножами напали на Чайку і його друга при виході з кафе «Орех» на розі Олександрівського проспекту і вулиці Троїцькій в Одесі. У результаті отриманих поранень Чайка помер на місці, його друг, також активіст Січі, госпіталізований із проникаючим ножовим пораненням.
Вбивство відбулося в ході зіткнення між молодими українськими патріотами з «Січі» і учасниками так званого руху «Антіфа», яким протегує екс-депутат міськради, лідер партії «Родина» Ігор Марков. Його телеканал «АТВ» неодноразово рекламував діяльність цих «червоних скінхедів», давав їм позитивну оцінку і навіть присвятив червоним бритоголовим документальний фільм, який неодноразово демонструвався в ефірі марківського телеканалу.
Відомо, що останніми роками так звані «антифашисти» з гестапівськими замашками стали досить помітним рухом в країнах колишнього СРСР, головним чином – в Росії. Там «антифашисти» практично у відкриту підтримуються кремлівськими властями. Так, з благословення екс-голови адміністрації Президента РФ В. Суркова великі ресурси були направлені молодіжному руху «Наші», головним завданням якого була активна боротьба з використанням будь-яких методів зі всіма рухами, неугодними кремлівським бонзам. Особливо «прославилися» нашисти-антифашисти підлими масовими нападами (з використанням ножів і бейсбольних біт) на активістів націонал-більшовистської партії, очолюваної Едуардом Лимоновим та намаганням підпалити «Український культурний центр» у Москві.
Ні для кого в Одесі не є секретом, що в цьому місті нішу записного «антифашизму» займає демагогічна партія «Родіна» на чолі з одіозним І. Марковим, яка щільно опікає і спонсорує діяльність «Антіфа». З цього цілком можна зробити висновок, що урки Маркова навмисно зарізали українського неформального лідера, намагаючись помститисяь йому за те, що останній займав активну і принципову позицію у відносини підривної антиукраїнської діяльності І. Маркова, очолюваної їм «Родіни» і їх рупора – телеканалу «АТВ», вимагав від властей і СБУ притягти їх до відповідальності.

Міліція, як нам здається, поспішили списати цю справу на «битовуху». Тут чітко є видимим замовлення на політичне вбивство. І завдання слідства якнайскоріше виявити організаторів і замовників цього лиходійського вбивства.






Коментарі (0)
avatar