реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Звинувачення у корупції заступника міського голови безпідставні

Начальник управління УМВС у Чернігівській області Іван Катеринчук 13 квітня під час прес-конференції заявив про те, що заступника міського голови з гуманітарних питань підозрюють у корупції, зібрано матеріали та передано до прокуратури.
На даний час Чернігівська транспортна прокуратура провела перевірку щодо можливих порушень під час використання службового автомобіля ГАЗ-3102. Про це йдеться в офіційному листі прокуратури від 10.04.09 №397.
"За результатами проведеної перевірки прийнято рішення про відмову у порушенні кримінальної справи у зв'язку з відсутністю ознак складу злочину, передбаченого ст.366 КК України", - сказано у листі. Також 10 квітня датується Постанова про відмову в порушенні кримінальної справи.
Заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз повідомила, що спокійно оцінює ситуацію, пов'язану із цікавістю правоохоронних органів до її діяльності. "Просто правоохоронці виконують свою роботу", - сказала вона. І також додала, що іноді дійсно використовує власний автомобіль у службових цілях, але заправляє його за власний кошт.
"З цього приводу у правоохоронців виникли питання, але зараз усе з'ясовано", - підкреслила О.Тунік-Фриз.
Джерело: Чернігівський монітор





Коментарі (1)
avatar
1
Хы
avatar