реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Присмерки "Дня"

З 20 березня по 10 квітня 2009 року в місті Чернігів пройшли тижні газети «День». В рамках цих тижнів жителі Чернігівщини мали змогу насолоджуватися виставкою Х Міжнародного ювілейного фотоконкурсу «День-2008» в галереї сучасного мистецтва «Пласт-Арт», відвідати читацьку конференцію «Формування історичної пам’яті молоді» в Чернігівському державному педагогічному університеті ім. Т.Г. Шевченка та прийняти участь в акціях газети «День».
10 квітня газета «День» буде підводити підсумки тижнів у Чернігові, нагороджувати переможців та урочисто закривати фотовиставку.

План проведення заходу

12:00 – офіційне закриття фотовиставки газети «День». Відкривають захід голова Чернігівської облдержадміністрації Хоменко Володимир Миколайович, редактор газети «День» Лариса Івшина та керівник галереї сучасного мистецтва «Пласт-Арт» Борис Дєдов
12:30 – вручення призу глядацьких симпатій Чернігівщини
12:40 – нагородження від газети «День» та Чернігівського педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка переможців конкурсу на кращий репортаж про акції «Дня» у Чернігові
13:00 – вручення сертифікатів на передплату газети «День» акції «Тижні «Дня» у Чернігові» від Чернігівської облдержадміністрації
13:15 – вручення подарунків школам Чернігова від приватних осіб Чернігова
13:30 – зустріч з представниками ЗМІ та електронних видань

Міжнародний фотоконкурс «Дня» було започатковано ще 1998 року. За 10 років його проведення з фотовиставкою, складеною з найкращих робіт ознайомилися жителі майже всіх куточків України. Понад 10 000 відвідувачів з різних областей і регіонів як України так і туристів з СНГ та Європи щорічно милуються новими фотороботами, надісланими аматорами та професіоналами.
З 20 березня 2009 року виставку мали змогу побачити мешканці міста Чернігів. За цей час виставковий зал Чернігівської галереї сучасного мистецтва «Пласт-Арт» гостинно прийняв понад 3000 чернігівців. Протягом трьох тижнів відвідувачі мали змогу голосувати за найкращу роботу. Більшістю (в 162 голоси) було обрано фотороботу на приз глядацьких симпатій, який буде вручено під час урочистого закриття фотовиставки газети «День».
З проведенням акцій, перебігом заходів, результатами та підсумками проведення тижнів газети «День» можна буде ознайомитися на шпальтах газети «День» від 27.03, 1.04, 4.04 (№ 52, 55, 58) та в майбутніх номерах, а також на інтернет-сторінці газети: www.day.kiev.ua .
На урочисте закриття фотовиставки газети «День» запрошені: керівництво та студенти ВНЗ Чернігова, представники місцевого та обласного самоврядування, журналісти обласних та місцевих ЗМІ.
Захід відбудеться у Чернігівській галереї сучасного мистецтва «Пласт-Арт» за адресою: м. Чернігів, вул. Горького, 6

Чекаємо на Вас!






Коментарі (0)
avatar