реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" за 5 лютого

«Біла хата» 5 лютого зможе задовольнити смаки різних верств читачів. Любителів історії, наприклад, зацікавить матеріал про німецького лікаря, який проводив експерименти над людьми у концлатаборі Освенцім, а уже в шістдесяті роки минулого століття у Південній Америці в одному з населених пунктів реалізував свої досліди, добившись разючих результатів. Там надзвичайно високий відсоток народжувань близнюків.

Кілька тижнів тому «Біла хата» викликала жвавий відгук маси читачів матеріалом про те, як позбутися каменів і піску в нирках. А тепер газета продовжила болючу для багатьох тему, опублікувавши поради того самого лікаря Щербини, яким чином попередити виникнення в нирках отих самих каменів.

Газета для всієї родини публікує також слово прощання з Павлом Загребельним — автором численних романів про Київську Русь, добу козаччини, про нашу сучасність, який неодноразово бував на Чернігівщині, підтримував тісні зв’язки з літераторами Придесення.
А ще в «Білій хаті» вміщено матеріали з життя області — як позитивні, так і ті, що викликають тривогу, тобто газета намагається тримати руку на багато векторному пульсі життя.






Коментарі (0)
avatar