реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Єпископ полетів на небо...

До якого тільки штукарства не доходять люди в погоні за екзотикою! Але щоб єпископ піднявся на повітряній кулі над містом -- такого ще не було. Але сталося під час рок-концерту до 1020-- річчя хрещення Руси. Єпископ Амвросій (УПЦ Московського патріархату) забрався в корзину повітряної кулі і злетів у небо для окроплення міста свяченою водою. Треба віддати належне сміливості немолодого архієрея.
Але треба й задуматися: чи варто єпископу саме отаку номери виробляти, схожі на циркові? Зрештою, молодь на площі фотографувала, пила пиво, жувала, обіймалася і ... матюкалася.
Як і під час так званої проповіді диякона Андрєя Кураєва -- найвідомішого місіонера московської патріархії. Та й власне, цей знаменитий проповідник такий має тембр голосу, що не дуже його було й чути. "Христос воскресе!" лунало не дуже в унісон з ритмами рок-музики. Все-таки, Церква і рок-музика мають різну природу: перша -- творящу, друга -- руйнуючу.

А коли єпископ Амвросій уже був у небі, гурт на сцені випалив:"Улєтай скорєє! Улєтай!" Певно, так співпало...

Василь ЧЕПУРНИЙ









Коментарі (1)
avatar
1
Російський сайт Портал-кредо уже повідомив, що на площі в Чернігові було півмільйона слахачів московського рок-концерту. Оце збрехнули, якщо в Чернігові всього 300 тисяч населення!
avatar