реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чергова вистава Колі Ру

Рудьковський покаявся перед Ющенком, бо багато що зрозумів, поки лікувався ? Ой, тримайтеся! Щоб Коля Ру та за щось каявся?! Просто суду чекає, от виляє хвостом... Зрештою, читайте повідомлення УНІАНУ.

Колишній міністр транспорту України Микола РУДЬКОВСЬКИЙ заявляє про те, що шкодує про свої негативні висловлювання і звинувачення на адресу Президента України Віктора ЮЩЕНКА, тимчасово виконуючого обов`язки голови СБУ Валентина НАЛИВАЙЧЕНКА і екс-спікера парламенту Володимира ЛИТВИНА.
Про це сказав сьогодні на прес-конференції в Києві.

Як вважає М.РУДЬКОВСЬКИЙ, "політикам у своїх руйнівних оцінках один одного необхідно зробити крок назад. Для себе я його вже зробив, і вважаю абсолютно невиправданими свої висловлювання на адресу деяких колег, що я допустив свого часу. Зокрема, це стосується і моїх критичних оцінок на адресу В.ЛИТВИНА, коли я був народним депутатом, голови СБУ і Президента України, коли я був на посаді міністра".

За словами екс-міністра, таких висновків і переосмислення він дійшов, останнім часом, перебуваючи на лікуванні.
"У радикальних персональних оцінках політиків зараз бачу і себе", - сказав він, додавши при цьому, що, на його думку, політичне протистояння "абсолютно непродуктивне".
У контексті сказаного М.РУДЬКОВСЬКИЙ запевнив, що надалі не вдаватиметься до персональних звинувачень.

Нагадаємо, що наприкінці листопада 2007 року СБУ порушила кримінальну справу за фактом розтрати 0,4 млн. гривень службовими особами одного з держпідприємств Міністерства транспорту і зв`язку.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва розгляне по суті справу про розтрату державних коштів колишнім міністром транспорту і зв`язку Миколою Рудьковським 28 травня.






Коментарі (0)
avatar