реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Анонс газети "Біла хата" за 22 травня

22 травня знйаомить читачів з біографіями десятьох великих українців – переможців відомого телевізійного шоу, щодо якого з’явилося немало ущипливих коментарів у різних періодичних виданнях. Свій погляд на це явище, яке зацікавило сотні тисяч телеглядачів, пропонує і обласний тижневик для всієї родини.
У різноплановій інфомації про життя області «Біла хата» подає повідомлення про вшанування пам’яті дослідника голодомору 1932-1933 років в Україні американця Джеймса Мейса, про ювілейний вечір керівника обласної письменницької організації Станіслава Реп’яха, про відкриття пам’ятника артистові Миколі Яковченку в Прилуках, день газет «Сіверщина» та «Біла хата» в Семенівці.
А ще в «Білій хаті» ви знайдете матеріали про користь і шкоду від мобільного зв’язку, чергові публікації травозная Івана Просяника, поради тим, хто прагне поліпшити стан здоров‘я без ліків та приготувати смачні і поживні страви.
Під рубрикою «Літературу рідного краю – читачам «Білої хати» газета знайомить читачів з творчістю відомого чернігівського прозаїка Петра Дідовича.





Коментарі (0)
avatar