реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Майстер-клас від «Живчика»: як правильно фотографувати сім’ю

У квітні на телеекрани вийшов новий ролик ТМ «Живчик» — «Майстер-клас від Живчика».
Він ще раз підтвердив і проілюстрував яскравими фотографіями дружбу Живчика не тільки з дітьми, а й з їхніми батьками.

Ідея
Напій «Живчик» знає кожен. Не менш відомі і мультяшні герої Живчик, Лимончик і Грушка, які стали справжніми друзями дітей. Дорослі ж сприймали напій виключно як дитячий і купували його дитині, знаючи, що «Живчик» містить натуральний яблучний сік та ехінацею, отже – він смачний і корисний. Одним словом, кожному своє.
«Ось чому ми поставили завдання змістити позиціонування ТМ «Живчик», перетворивши його з дитячого у сімейний напій. І одним із інструментів цієї кампанії став новий телевізійний ролик», – розповідає начальник відділу маркетингу ринку напоїв Павло Шевчук.

За словами креативного директора агентства Draftfcb Юрія Бовсунівського, «основна творча ідея ролика полягає не в тому, що «Живчик» робить сім’ю щасливою і дружною, а у тому, що у щасливих і дружних сім’ях, як правило, п’ють «Живчик».

Реалізація
Особливістю ролика стало поєднання цілого ряду відеоепізодів та фотосюжетів, у які органічно вписалися мультиплікаційні персонажі. Режисер Тетяна Ходаківська відмінно впоралася із завданням показати на екрані різні емоції різних людей реалістично і яскраво, як у кіно.

Не відставали й актори: і діти, і дорослі працювали з повною віддачею, вкладаючи душу у своїх героїв, адже грали вони самих себе. Тому гра вийшла напрочуд достовірною і настільки яскравою, що Павло Шевчук зазначив: «Це – маленький фільм. Це один із кращих роликів, знятих про «Живчик».

Як сказала Тетяна Авдюшенко, бренд-менеджер ТМ «Живчик», «одним із ключових повідомлень ролика, яке чудово передає позиціонування бренда «Живчик», стала фраза «Треба, щоб усі разом!» Адже тільки сім’я може по-справжньому відпочити, повеселитися на атракціонах, подивитися салют і насолодитися смаком улюбленого «Живчика».

Приємно відзначити, що всі учасники зйомок перейнялися веселим настроєм ролика і навіть повірили в існування Живчика та його друзів. Тетяна Неістова, продюсер ESSE House: «Найбільше мене здивувало те, що маленький хлопчик (який побував у нас на зйомці) щиро запитував: «А де ж самі Живчики?» Після цього запитання я зрозуміла: Живчики живуть у серцях дітей, отже, вони насправді існують».
Над проектом працювали:
ЗАТ «Оболонь»:
Олена Гарбарчук – директор з маркетингу,
Павло Шевчук – начальник відділу маркетингу ринку напоїв,
Тетяна Авдюшенко – бренд-менеджер,
Валерій Полушко – помічник бренд-менеджера.
Draftfcb (Media Arts Group Ukraine):
креативний директор – Юрій Бовсунівський,
директор по роботі з клієнтами – Вікторія Дзюбенко,
арт-директор – Анна Кравченко,
продакшн менеджер – Тетяна Шейко.
Продакшн – ESSE House:
генеральний продюсер – Віталій Шереметьєв,
продюсер – Тетяна Неістова,
режисер – Тетяна Ходаківська,
оператор – Юрій Барсук.
Аніматори — «Sakhaltuev production»
Автор пісні — Іван Розін.






Коментарі (0)
avatar