реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Тимошенко пропала. Ляшко відмінив прес-конференцію (оновлено)

Три дні журналісти на політологи очікують появи прем"єр-міністра на публічних заходах -- відсутність дає змогу робити висновки про глибоку психологічну травму Юлії Тимошенко внаслідок поразки на виборах.
В Чернігові сьогодні мала відбутися прес-конференція народного депутата від фракції БЮТ, закріпленого за Чернігівською областю, Олега Ляшка. Проте, її відмінено без пояснення причин. Олег Ляшко багато вклав у передвиборну агітацію -- на його честь навіть названо вулицю в одному з сіл на Прилуччині. У Сосницькому районі з його іменем пов"язують виіделння коштів на газифікацію та ремонт доріг. Проте Президент Віктор Ющенко під час зустрічі з виборцями в обласному театрі показав ксерокопію кримінальної справи Олега Ляшка і заявив, що той є тричі судимим.

Сьогодні у Києві, на засіданні Верховної Ради Олег Ляшко звинуватив частину своїх однопартійців, серед яких чітко прозвучало прізвище Кожем"якіна, у корупції. Це, мовляв, і стало причиною поразки БЮТ на виборах.

З газети "День":
Учора, вперше після оголошень ЦВК результатів електронного підрахунку голосів, прем’єр-міністр з’явилася на засіданні уряду. Як завжди добре виглядала, посміхалася, але своєї позиції стосовно результатів виборів так і не озвучила. Відразу ж перейшла до порядку денного і навідріз відмовилася спілкуватися з журналістами.

Юлія Володимирівна так багато говорила перед виборами (чого лише вартий стохвилинний монолог на УТ-1), що її тривале мовчання просто оглушило політикум.
Зрозуміло, що Тимошенко рано або пізно піде в опозицію. Зараз вона просто шукає спосіб відходу. Але поки що в Регіонів немає коаліції і немає реального претендента на її крісло. А це означає, що м’яч на її боці.




Теги:поразка на виборах, Олег Ляшко, Тимошенко, БЮТ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Я тут не зазначаю прізвища свого, аби не порушити журналістської етики, але ... Ну скільки можна, Василю Федоровичу, страждати маніакальною ненавистю до Юлії Тимошенко? Та й ще, до того ж (я вже не кажу, що тут часто постійно "порожняк" гоните на чинного Прем`єр-міністра, вміщуючи ненавистні пасажі-замітки), неправду виплескуєте сюди. Ось, приміром, вказуєте, що Тимошенко має "глибоку психологічну травму" від поразки, мовляв, на виборах. Та годі вже! Вона якраз учора провела засідання Кабінету Міністрів, де розглядалися суттєві питання - такі, які Ваш пан Ющенко-"генерал Шарль де Голь", за п`ять років своєї Президентської каденції не спромігся жодного разу розглянути (наприклад, вона дала вказівки відповідним структурам перевірити виконання Постанови Кабміну щодо додаткових виплат лікарям та вчителям). Та куди вже йому? Він лише мав звичку забороняти губернаторам виконувати вказівки Прем`єр-міністра щодо подалання наслідків кризи та займатися іншими народногосподарськими питаннями. А порівнянням Ющенка, якщо судити з Вашої характеристики, яку Ви надали своєму "правильному" кумиру (до речі, Ви у своєму невеличкому нарисі, вміщеному у "Сіверщині" нещодавно, його обмалювали таким, яким і вороги його ніколи ще не малювали) , Ви його вмістили в глибоку грязову колію. За Вашими описуваннями,ВІН не те, що управляти країною не здатний був, а взагалі навіть сільською фермою керувати йому не можна було, бо корови від того страждали б, а тут, бачте, ціла мільйонна армія людей, не те, що корови!. Повторюю, що це не я таким охаректиризував Ющенка - хворим, не здатним ні нащо (ви звертаєтеся так до читачів, мовляв, не жаліють вони його, а мали б жаліти), а саме Ви, люблячи його "ослепительной любовью". Точно сказав нещодавно Леонід Кравчук: "Схоже, нація українська зовсім здуріла". Як на це не зважати, якщо Ви, на словах начебто патріот України, а постійно на ділі, все робите на користь "регіоналам" та іншим НЕукраїнським силам. Чи не тому Ви є палким прибічником і таких партій, які діла роблять не українські. УНП, наприклад, прикрилася одним гаслом "Купуйте українське", і повсюдно махає цим, а за 5 років своєї влади так нічого і не зробила для того, щоб те українське з`явилося. Представники іншої дурнуватої (проросійська сила, якщо зважати теж на їх справи, а не на слова) партії ЄЦ сорочками-вишиванками українськими закриваються, натомість нагороди російські (державні, при чому!) отримують, я вже не кажу про їх конкретну діяльність (і голосування у ВР теж сюди треба занести)... Та що там говорити? Напевно, Вам вже ніколи не зрозуміти - де є істинно українське, а де ворожі штирхання, замасковані вишиванками-шароварщиною, до чого і Ви, на жаль, вдаєтесь...
avatar
2
А я вот лично не согласен ни с г-ном Чепурным ни с вами, Сергей. Да, Ющенко - ни на что не способен, согласен. А что делает ваша Юлбка? В этот год мы вошли без бюджета. Это беспрецедентный случай. И вообще: что сделала Тимошенко для людей, а не для своего кармана? Людям не выдают пенсии (т.к. ОНА забрала деньги на выборы). И это ее: "Мне не дают делать хорошо людям". Кто ей не дает?! Ющенко? Так он вообще многих полномочий лишился. Верховная рада? Так Юлька же главная там! Короче говоря, что Юлька, что Янукович - одинаково плохи для Украины. Ибо бандиты (только Юлька ваша замаскированная).
avatar