реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

У вечірній час на околиці міста

Співробітники Державної прикордонної служби затримали росіянина, який у Городні Чернігівської області, перебуваючи за кермом автомобіля «ВАЗ», на смерть збив велосипедистку. Про це повідомляє «Сіверщину» Олександр Дудко, начальник прес-служби Чернігівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.
Про дорожньо-транспортну пригоду співробітники ДАІ МВС одразу проінформували Чернігівський прикордонний загін. Уже через кілька хвилин персонал підрозділів охорони кордону і пунктів пропуску був зорієнтований на виявлення машини з характерними ознаками аварії.
За 20 хвилин після отримання інформації, наряд по контролю за режимом пункту пропуску «Сеньківка» повідомив старшого зміни про підозрілий «ВАЗ» російської реєстрації. Хоча водій машини, 48-річний житель Московської області, заперечував можливість наїзду на велосипедистку, прикордонники поінформували про нього співробітників ДАІ. Після огляду легковика фахівці Городнянського відділу ДАІ у Чернігівської області встановили, що саме ним було збито жінку. Після цього водія передали до Городнянського райвідділу міліції УМВС України в Чернігівській області.



Теги:дорожньо-транспортна пригода, аварія, ДТП, городня, Чернігівська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar