реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Траса - вбивця

В Чернігівській області 30 листопада в результаті зіткнення двох легкових автомобілів 3 людини загинули, ще 4 - госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області .
Аварія сталася біля 23 години на автодорозі Чернігів - Десна – Вишгород. Встановлено, що 29-ти річний Станіслав, мешканець міста Київ, керуючи власним автомобілем „КІА SPORTAGE", рухався в напрямку міста Чернігів та при зустрічному роз'їзді здійснив лобове зіткнення з автомобілем „ВАЗ - 21013" під керуванням 35-ти річного Андрія, мешканця міста Чернігова, який їхав в зустрічному напрямку.
Як наслідок - обидві машини перетворилися на груду понівеченого металу, „Жигулі" розвернуло на смузі руху в зворотному напрямку, а „КІА", в результаті зіткнення, опинився на лівому по ходу руху узбіччі дороги. Водій та обидва пасажири автомобіля „ВАЗ" загинули на місці пригоди. Ті ж, хто був в іномарці, водій та три пасажири, з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлені на лікування.



Теги:дорожньо-транспортна пригода, аварія, ДТП, вбивця, жертви, траса, автодорога


Читайте також



Коментарі (0)
avatar