реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Колишньому "беркутівцю" оголошено підозру

Колишньому працівнику «Беркуту» прокуратурою Чернігівської області оголошено підозру. Про це повідомила прес- служба обласної прокуратури.

Прокурором прокуратури Чернігівської області оголошено про підозру водієві, автомобіль якого 12 січня минулого року між 6 і 7 годинами ранку на вулиці Городні збив насмерть жителя цього районного центру Зацаринного Михайла Григоровича, що у попутному напрямку біг узбіччям.

Водій є колишнім працівником спецпідрозділу «Беркут».

Того ранку, коли сталася ДТП, його автомобіль з пошкодженнями, які виникли в результаті наїзду на людину, було виявлено під райвідділом міліції. У автомобілі спав власник у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Після виведення в медичному закладі зі стану сп’яніння водій дав покази, згідно яких він напередодні в компанії знайомих напився і заснув у машині на задньому сидінні, а вранці виявив себе на місці водія і в авто зі слідами аварії.

Під час досудового розслідування перевірялись усі версії, в тому числі і ця. Дуже тривалий час слідчі дії, в тому числі експертизи, не давали однозначно доказу того, що за кермом при наїзді на пішохода був саме власник автомобіля.

Але врешті-решт зусилля слідчих та прокурорів з розкриття цього злочину увінчались успіхом: доказ, який дозволяє вважати встановленою особу правопорушника, було здобуто.

Днями обвинувальний акт у кримінальному провадженні буде направлено до суду.



Теги:Беркут, аварія, ДТП, городня, прокуратура в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar