реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Загадкова аварія московського митрополита Київського патріархату

Митрополит Богородський, керуючий українськими парафіями у Росії владика Адріан потрапив в аварію, яка продовжує викликати запитання.

"В автомобілі «Соболь-Баргузин», який прямував в ніч з 29-го на 30-е жовтня з Дніпропетровська до Москви по магістралі Сімферополь - Харків, їхало четверо: митрополит Адріан, диякон Станіслав Скороход, водій Степанов В.Ф. і Степанов М.В. Через несправність генератора машина зупинилася на узбіччі на ремонт, був встановлений аварійний знак. Однак через деякий час на сильній швидкості в «Соболь» врізалася вантажна фура марки Volvo (держ. номер АЕ 8829 ЄК), яка протягла машину митрополита на більш ніж 100 метрів, -- розповідає сайт "Релігія в Україні".

«Соболь» силою удару був викинутий в огорожу автодороги з повністю роздавленим кузовом. Владика Адріан отримав удар в голову, його відкинуло вбік. Диякон Святослав був госпіталізований в районну лікарню зі струсом головного мозку, великими синцями шийних хребців, центральної частини спини і лівої ноги. Інші пасажири не постраждали, так як перед катастрофою завдяки щасливому випадку вийшли з «Соболя».

Розслідування аварії навмисне затягується міліцією, а власник машини, що збила митрополита Адріана, нахабно заявляє, що ніякого відшкодування і навіть вибачення не буде.

"Що це було: аварія чи черговий напад на українського митрополита, що керує рядом парафій Київського патріархату Росії?", -- запитує сайт "Релігія в Україні
"



Теги:аварія, Богородська єпархія, митрополит Адріан, Україна - Росія, Київський патріархат


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Однак через деякий час на сильною швидкості в «Соболь» врізалася вантажна фура марки Volvo. - Автору - ганьба.Цієї фрази я не зрозумів. А відносно самого аипадку - біль ніж певен, що за кермом вантажівки була стороння людина (згадайте В"ячеслава Чорновіла). А сам наїзд був заплпнований.
avatar