реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Виконком Народної ради провів перше засідання

В залі засідань президії обласної ради пройшло перше засідання виконкому обласної Народної ради Чернігівщини. Його провів голова виконкому, народний депутат Валерій Дубіль за участі народних депутатів Сергія Аверченка та Руслана Марцінківа.

Виконком Народної ради Чернігівщини поставив вимогу про скликання на 19 годину сьогоднішнього дня позачергової сесії обласної ради за участі голови ОДА Володимира Хоменка, на якій необхідно ухвалити звернення до Віктора Януковича про припинення кровопролиття в Україні, викрадень та катувань громадян, чим сьогодні займається міліція за вказівкою влади.

"У випадку відмови від проведення сесії ми, народні депутати та депутати місцевих рад, члени виконкому, будемо ночувати у приміщенні обласної ради",- наголосив Валерій Дубіль.

Виконком Народної ради також ставить вимогу до депутатів- членів фракції Партії регіонів, які займають керівні посади, про вихід з партії, що призвела до такого жорстокого протистояння.
Протестувальниками мирно, без застосування силових методів, сьогодні зайнято всі шість поверхів будинку Чернігівської обласної ради. В той же час робота управлінських структур, які розташовані в цьому будинку (управління юстиції, фінансів, комунального майна тощо) , протестувальники не заважають.

Василь ЧЕПУРНИЙ,
керівник прес- служби виконкому Народної ради Чернігівщини.



Теги:Майдан, Нарлдна рада Чернігівщини, Чернігівська обласна рада, Валерій Дубіль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar