реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Виявляється, у нас діє ще один штаб - по стабілізації "бєспрєдєла"

Без запрошень засобів масової інформації за ініціативою обласного штабу по стабілізації політичної ситуації в Чернігівській області під головуванням координатора штабу, 1-го заступника голови Чернігівської обласної організації Партії регіонів Анатолія Мирошниченка відбулася зустріч за круглим столом на тему «Зберегти країну — зберегти єдність». У засіданні взяли участь депутати Чернігівської обласної та міської рад, представники політичних партій і громадських організацій, ветерани, студенти, представники наукової та творчої інтелігенції.

На жаль, прізвищ цих діячів, крім виступаючих, не названо у повідомленні ПР.

Анатолій Мирошниченко у вступному слові зауважив, що саме за часів президентства Віктора Януковича Україна як ніколи наблизилась до підписання угоди про асоціацію. “Але я переконаний, що підписання угоди не має вплинути на наші відносини з нашим стратегічним партнером Росією.Ці відносини мають і надалі розвиватись на користь економічних інтересів України. У Партії регіонів одна мета – зберегти цілісність країни заради її розвитку”- наголосив координатор штабу.

Він також зауважив, що опоненти, використовуючи Майдан та людей, розпочали президентську кампанію 2015 року, а втягуючи сенаторів та депутатів інших країн в справи, вони порушують суверенітет країни. Тільки Росії можна втручатися в українські справи - за логікою керівника облспоживспілки.

Директор другої міської школи, депутат міської ради Тамара Касаткіна звернула увагу присутніх і на недоліки в роботі діючої влади. На її думку, під час підготовки до підписання Угоди про асоціацію варто було більше говорити не лише про вигоди, а й про втрати, до яких вона призведе. Нинішня влада, на відміну від попередників, взяла на себе відповідальність за проведення необхідних, але дуже непопулярних реформ. Які реформи йдуть на користь людей, а не олігархів - виступаюча не уточнила.

Завідувач поліклінікою Чернігівського обласного онкологічного диспансеру Валерій Зуб зауважив, що медична галузь України переживає зараз не найкращі часи. Та ситуація зрушила з мертвої точки у кращий бік. Так, наприклад, із закуплених державою 1,5 тисячі санітарних машин 33 надійде до нашої області. «Не можна обрубати реформи на півшляху, щоб потім розпочинати все з початку,» — підкреслив лікар. Якщо закриття дільничних лікарень компенсуються тими машинами - тоді так...



Теги:Майдан, штаб стабілізації, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar