реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Валерій Куліч запрошує інших кандидатів на теледебати

Заява кандидата у народні депутати по 205 виборчому округу Валерія Куліча

Як лідер виборчих перегонів в окрузі 205 хотів би звернутися до інших кандидатів, а також до своїх виборців.

Цими днями я отримав кілька запрошень на дебати від кандидатів. Переконаний, що прямі дебати в прямому ефірі телебачення - європейська та демократична норма ведення виборів. Я розумію, що більшість кандидатів хотіли би провести такі дебати зі мною, як з кандидатом з найвищим рейтингом. Але ж я фізично не зможу провести такі зустрічі в ефірі з усіма 20 кандидатами, які обираються по округу 205.

Тому, запрошую всіх кандидатів задати мені будь-які запитання в понеділок під час теледебатів, які відбудуться на телеканалі «Новий Чернігів». Я готовий до чесної дискусії та готовий відповісти всім кандидатам.

Також хочу закликати своїх опонентів до стриманості та законності у веденні виборчої кампанії. Останнім часом я отримав величезну кількість скарг від моїх виборців на те, що дуже велика кількість агітації деякими кандидатами розміщується в невідведених для цього місцях. Це не лише порушення правил благоустрою, а і свідчення ставлення цих людей до нашого міста.

Друге, про що хочу сказати - останніми днями на мою адресу ллється надзвичайно багато бруду, псується моя зовнішня реклама, опоненти використовують всі засоби, в тому числі чорний піар. На відміну від них, я чесно йду до людей, намагаюся донести до них свою програму та жодним чином не пробую очорнити когось із моїх опонентів. Думаю, виборці розумніші, ніж думають про них ці горе-кандидати та їх заїзжі політтехнологи. Вони правильно оцінять цей весь бруд та зроблять правильний вибір 26 жовтня.

16 жовтня
Валерій КУЛIЧ



Теги:правила благоустрою, округ 205, Валерій Куліч, теледебати, піар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Кожному депутату по в/о 205 були надіслані листи наступного змісту:

Кандидату у народні депутати України по одномандатному в/о 205

Комунальне підприємство "Телерадіоагентство "Новий Чернігів" Чернігівської міської ради запрошує Вас взяти участь у публічних телевізійних дебатах на телеканалі „Новий Чернігів", як однієї із форм передвиборної агітації, відповідно до частини 5 статті 66 Закону України "Про вибори народних депутатів України".
На дебати запрошуються всі кандидати у народні депутати, зареєстровані по одномандатному виборчому округу №205 у позачергових виборах до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 року.
Трансляція теледебатів проходитиме по обласній телевізійній мережі „Новий Чернігів" у вечірньому прайм-таймі. Участь у публічних телевізійних дебатах є платною. Вартість участі у дебатах є одаковою для всіх суб'єктів виборчого процесу і визначається відповідно до обсягу ефірного часу, що надається кожному з учасників дебатів, та вартістю одиниці ефірного часу, визначеного відповідно до частини шостої статті 71 Закону України „Про вибори народних депутатів України". Оплата здійснюється на розрахунковий рахунок телерадіоагентства "Новий Чернігів" із виборчих фондів кандидатів, кандидати мають сплатити за 90 хвилин ефірного часу (що складає 43 200 грн. на всіх учасників). Сума сплати на одного учасника буде відома після 16 жовтня, в залежності від кількості учасників. Витрати за додатковий ефірний час - понад 90 хвилин - бере на себе ТРА „Новий Чернігів".
ПРОВЕДЕННЯ ТЕЛЕДЕБАТІВ Дебати проходитимуть 20 жовтня 2014 року у прямому ефірі телеканалу "Новий Чернігів" з 18-05 до 19-50 (з перервою о 18-55 на новини„Факт дня" та рекламу).
Кожен із учасників дебатів (кандидат у народні депутати) має свою квоту прихильників - групу підтримки з одного-двох чоловік (в залежності від кількості учасників-кандидатів) для запрошення до студії на прямий ефір,,,,,,,,

Генеральний директор
АДРЕСА студії та для листування: 14000, м. Чернігів, проспект Миру, З 8-А, „Телерадіоагентство Новий Чернігів".
О.І. Капустян

Цей канал «Новий Чернігів» проплачений Атрошенком , який організував цей дебат, щоб попіарити свого «видвиженця» Куліча. Ще й гроші отримає від інших кандидатів, які дадуть згоду на свою участь у дебатах. За що будуть платити інші кандидати не зрозуміло. Соромно організовувати такі дебати
avatar