реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Управління очолив "кадр" з команди регіоналів

Нова влада - старі кадри? Управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації очолив Міщенко Олег Вікторович.

Відповідне розпорядження голова чернігівської обласної державної адміністраці Володимир Івашко підписав 14 травня.

У документі також йдеться, що кандидатура Міщенка була погоджена Міністерством регіонального розвитку. Йому вставновлена надбавка до зарплати у розмірі 15 відсотків, як державному службовцю, що має великий стаж.

Цікаво, що донедавна Олег Міщенко працював заступником голови Вишгородської районної державної адміністрації, що під Києвом. Тобто кадри, що "рулили" при Януковичі на Київщині, виявляються підходящими для бютівської влади Чернігівщини.

Цікаво, чи пройде новий начальник управління люстрацію в обласному штабі національного спротиву? Та й щось не чути про таке проходження нового начальника управління охорони здоров'я Гармаша...

Марко ХАРКО

Фото - ностальгійне. З часів чернігівського Майдану



Теги:Дубіль, Люстрація, нові кадри, Чернігівська ОДА, БЮТ


Читайте також



Коментарі (10)
avatar
1
Гнать надо Дубеля и Ивашко (никто его на Черниговском Евромайдане не видел). Позор Батькивщине!
avatar
2
Дубіль, коли стояв на Площі в Чернігові, обіцяв народу, що після зміни влади, керівниками будуть призначати місцевих фахівців. Що маємо? Знову брехня! Ось вам і вся люстрація влади! Ганьба! Поверніть продажного Івашку назад до Боромик поратися в городі, а Міщенка додому до Києва!
avatar
3
Партія Батьківщина, начолі з Івашко продалася в черговий раз! Куди дивиться Юля?
avatar
4
Ніяких несподіванок! "Батьківщина" - це пережиток минулого, від якого треба позбавлятися! За незначними винятками, ця корумпована партія разом з її лідерами заслуговує на утилізацію!
avatar
5
Отож бо і воно. Мерзли на Площах, вмирали на Майдані, і що?
Правий сектор кричав у рупор, що перевірятимуть всі призначення, і де він був у час цього призначення, чому не проконтролював? Вигнати потрібно Івашка і Міщенка, хай пишуть заяви на звільнення.
avatar
6
Куди дивится Чернігівський обласний штаб національного спротиву? Чи штаб вже продався пану Дубілю та партії Батьківщині?
avatar
7
Ганьба Дубілю та Івашку. Незрозуміло чому штаб національного супротиву мовчить?
avatar
8
Потрібно терміново вимагати відставки Івашки та Міщенка. Ганьба
avatar
9
Дуже гарна стаття, всім ця тема дуже цікава. Новій владі дійсно ганьба. Чому "правий сектор" хоче вигнати з посади воєнкома Нікуліна, а нового керманича обласного управління капітального будівництва Міщенка не виганяє? Тому що свій?
avatar
10
Вони все казки розповідають про "професіоналів"!? Що, мовляв, їх треба пестити, берегти. Як це вже задовбало гидотне протягування у нову владу старого мотлоху, або полишення у кріслах тих же діячів.Мені здаєтьс, що сьогодні навіть роботів постав-і вони не гірше будуть працювати за януковицьке отроддя! Інша справа, що не хочуть замінювати.
avatar