реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Українські патріоти відзначили свято Покрови у Чернігові

14 жовтня у Чернігові біля Катеринської церкви і пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України» з ініціативи Чернігівської обласної організації Української народної партії українські патріоти відзначили Свято Покрови.
Захід урочисто розпочався традиційним молебнем з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, який провів секретар Чернігівської єпархії Української православної церкви Київського Патріархату протоієрей Роман Кіник.
Голова обласної організації УНП, депутат Чернігівської міської ради Володимир Ступак щиро привітав з великим православним святом, Днем Українського козацтва та Української повстанської армії.
Він підкреслив, що українці повинні об’єднатися на захист своїх конституційних прав. І перший, переможний бій провладним антиукраїнським силам буде саме на місцевих виборах 31 жовтня.
В. Ступак закликав голосувати за кандидатів від Української народної партії, які балотуються партійних списках під № 10 до Чернігівської обласної та міської рад під та під № 5 до Деснянської і Новозаводської районних рад у м. Чернігові, бо інші патріотичні сили в області настільки розпорошені, що голоси виборців на їх підтримку, як і голоси «проти всіх», тільки додадуть мандатів антиукраїнським силам в місцевих радах.
Кандидати від УНП за списками та в одномандатних виборчих мажоритарних округах – випробувані українські патріоти, фахівці й чесні, порядні люди. Лідер команди УНП на виборах до міськради обласного центру підкреслив: його соратники всій попередньою діяльністю довели, що вірно захищатимуть інтереси України і кожного громадянина.
«Відновимо Українську владу! Власними силами доб’ємося кращого життя для нашого народу сьогодні! Голосуйте за українських кандидатів від УНП!» – такими були головні думки і заклики у виступах голови Чернігівської обласної організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів Михайла Данилюка, кандидатів у депутати до обласної ради, першого керівника Чернігівського Руху Валерія Сарани, депутата першого демократичного скликання Чернігівської міської ради 1990-1994 років Сергія Соломахи та депутата Деснянської райради Олексія Коржа.
Учасники мітингу поклали квіти до пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України» та пам’ятника гетьману України Івана Мазепи.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
Української народної партії









Коментарі (0)
avatar