реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

«Удар» мобілізується до виборів

На звітно-виборчій конференції Чернігівської обласної організації партії «УДАР В.Кличка» переобрали голову обласного осередку партії і підсумували досягнення за минулий рік.

Власне, процедура переобрання голови обласної організації мала під собою суто юридичні підстави. Делегати конференції одноголосно підтримали кандидатуру Сергія Аверченка, якій очолював обласну організацію і раніше.

Оцінюючи діяльність партії «УДАР Віталія Кличка» в Чернігівській області, Сергій Аверченко розповів про численні благодійні заходи, та соціально спрямовані акції, які провели активісти партії за рік: «Депутати обласної ради на свої депутатські фонди послали меблі до Сосницької музичної школи, до Прилуцького обласного будинку дитини «Надія», комп’ютери до Припутівської сільської школи, в Коропському районі допомогли відремонтувати школу і садочок після пожежі. «УДАР» організував першість Ніжинського району з міні-футболу, заключний етап чемпіонату з міні-футболу між командами міста й району у Ніжині. Проводили масляне частування чернігівців млинцями, прес-конференцію «Два роки Януковича й Азарова: в кого покращилось життя», «УДАР»» чернігівщини приєднався до компанії «Вставай і покажи червону картку Януковичу».

На конференції також відмітили, що партія стає все більш впливовою, кількість її членів та кандидатів на вступ до неї постійно зростає. Але при цьому існують жорсткі вимоги до кандидатів, критеріями є чесність, порядність тощо.
«На початок минулого року в нас було 150 членів партії. На сьогодні 406 членів.
Ми зареєстрували 35 організацій. Із них 22 районних, 3 міських обласного значення, міських районного підпорядкування 10, і в нас залишилось зареєструвати тільки 3 міські організації – думаю, це питання скоро ми вирішимо. Розширюємо молодіжне крило – зараз до нас приєднується багато молоді», - повідомив Сергій Аверченко.

Виборча кампанія коротка і жорстка

Щодо наступних парламентських виборів, лідер обласного осередку ще раз озвучив позицію партії: «Ми на вибори йдемо разом з опозиційними партіями тільки на момент формування кандидатів по мажоритарці. В цілому в списках ми йдемо окремо. Але для того, щоб погодити співпрацю, і погодити єдиного опозиційного кандидата на виборчому окрузі, ми маємо налагоджувати систему комунікацій з опозиційними партіями».
«Невдовзі увесь інформаційний простір буде забито темою «Євро-2012». Потім літо, спека, відпустки. Тож активна виборча компанія фактично почнеться восени і буде дуже коротка, - поділився власним баченням президент Торгово-промислової палати, депутат Чернігівської міської ради Костянтин Іванов. – Від нашої ж партії люди очікують більш активної позиції в цій боротьбі».

З’їзд на козацькій Хортиці

Загалом же очікується, що початок активної передвиборчої роботи, формування штабів, у партії «УДАР В.Кличка» почнеться після ІХ всеукраїнського З’їзду партії. З’їзд відбудеться 28 квітня на козацькому острові Хортиця. Від Чернігівської області на нього поїдуть 24 делегати, плюс запрошені і представники ЗМІ. Серед делегатів будуть лідери міських та районних організацій з кожного куточка Чернігівщини.

Вікторія ГАВРИК



Теги:Вікторія Гаврик, Віталій Кличко, удар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar