реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

У Ріпках "накрили" підприємця

Співробітники відділу податкової міліції Чернігівської міжрайонної державної податкової інспекції в рамках операції «Щит» у Ріпках встановили факт ведення підприємницької діяльності без патенту на право роздрібної торгівлі та інших дозвільних документів.
Підприємець, який торгував лазерними дисками, це пояснив своєю необізнаністю вимог податкового законодавства.
Але, звісно, що незнання законодавства не звільняє від відповідальності. А дії цього підприємця - це порушення ч.1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні порушення, про що і було складено протокол.
Під час перевірки у «необізнаного» підприємця виявлено 44 лазерних диски без голографічних захисних елементів маркування упаковок примірників комп’ютерних програм. Диски орієнтовною вартістю 1 тис. 540 грн. вилучені до вирішення питання згідно з чинним законодавством.
Керівництво відділу податкової міліції Чернігівської МДПІ звертається до громадян з проханням повідомляти про випадки порушення порядку здійснення господарської діяльності та про інші порушення у сфері оподаткування за адресою: м.Чернігів, вул. Воровського,6 або телефонувати до чергової частини податкової міліції за номером: (80462) 652-987.

ОлександрТрофіменко,
начальник штаба ВПМ Чернігівської МД
ПІ





Коментарі (0)
avatar