реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

У Ніжині піднято тарифи на водопостачання

21 жовтня 2011 року на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення про встановлення нових підвищених тарифів на послуги водопостачання. Таким чином, міський голова М.Приходько переконав виконавчий комітет прийняти рішення про підвищення тарифів на послуги водопостачання у розмірі 3,60 гривень за один кубічний метр холодної води.
Підняття тарифів мер Ніжина прийняв схвально і сказав, що це сприятиме прибутковості підприємства, яке відповідає за водопостачання та підвищить надходження до міського бюджету.

Отже, ми бачимо, що мер Ніжина не виконує своїх обіцянок, які лунали з його вуст про покращення життя мешканців Ніжина та не переймається захистом соціальних стандартів та гарантій, а навпаки -- така його діяльність направлена на погіршення життя людей та створення соціальної напруги у місті Ніжині, враховуючи, те, що на протязі двох останніх років не піднімалися заробітні плати та пенсії.

Підвищення тарифів на водопостачання призведе до підвищення цін на побутові товари та на харчові продукти, а також людям прийдеться оформлювати субсидії. У зв’язку з підняттям тарифів на водопостачання опозиційні до мера Ніжина депутати заявили про те, що вони скасують підняття тарифів на найближчій сесії.

Депутат міської ради Максим БАГРІНЦЕВ



Теги:Ніжин, тарифи


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Все зрозуміло, але чому на фото до статті зображені купюри євро ?
avatar