реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

У Чернігові відбудеться “Курс Вільних Людей”

24-25 жовтня жовтня молодь у Чернігові матиме змогу пройти “Курс Вільних Людей” - семінари для тих, хто хоче змінювати Україну.

Курс орієнтований на молодих людей з активною громадською позицією, які налаштовані брати участь у перетворенні країни та хочуть дізнатись, з чого почати. 2-денні семінари відбудуться в 10 містах у жовтні-листопаді 2015.

Лектори курсу запропонують учасникам реальні кейси успішних кампаній з вирішення проблем на локальному та всеукраїнському рівнях: від встановлення велопарковки в університеті чи ремонту дороги біля будинку до організації волонтерської мережі.

Досвідчені громадські активісти, учасники Революції Гідності, керівники Самооборони Майдану та волонтерських проектів з допомоги українській армії навчать організовувати публічні акції, реалізовувати громадські кампанії, знаходити однодумців та залучати волонтерів, проводити інформаційні та фандрейзингові кампанії.

У програмі “Курсу Вільних Людей”: громадські акції і кампанії: від ідеї до результату;
ЗМІ і соцмережі: як залучити однодумців; роль громадянина в державі: наші права та можливості; ідеологія та історія: що таке бути сучасним націоналістом;
історії успіху громадських кампаній.

Для участі у курсі необхідно заповнити заявку: mnk.org.ua/vilni

Органiзатори семiнарів забезпечують проживання та харчування для учасників.
Організатори: ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.



Теги:молодіжний націоналістичний конгрес, курс вільних людей



Коментарі (0)
avatar