реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Судові виконавці вже готові зносити намети ВО «Батьківщина, а не УПЦ МП

Сьогодні до наметів Чернігівської «Батьківщини», які знаходяться на площі в рамках безстрокової акції протесту проти політичних репресій і де ведуть прийом громадян депутати Чернігівської обласної ради прибув державний виконавець міського управління юстиції Бабенко В. М. в супроводі вже підготовлених «понятих» та людей, що проводили фото та відеозйомку.
Як засвідчили працівники приймальні депутатів обласної ради, всі вони вийшли з однієї машини, тобто понятих вже підготували завчасно. Їх підвіз автомобіль, який навряд може бути державним – це БМВ 5 моделі.
Коли Бабенко В.М. став зачитувати рішення суду, який забороняє Чернігівській міській партійній організації ВО «Батьківщина» розміщувати намети на Красній площі, то 5 депутатів обласної ради йому намагалися розказати, що тут працює приймальня депутатів Чернігівської обласної ради. На це Бабенко В.М. не звернув жодної уваги і продовжив зачитувати рішення суду, а потім і складати акт. В ньому розписалися ті самі заготовлені завчасно поняті. Після чого всі вони пішли від наметів. Бабенко В. М. знову направився до того ж автомобіля в якому приїхав.
На будь-які запитання Бабенко В. М. не відповідав, а просто ігнорував їх. Було одне цікаве питання: «Чи збирається виконавча служба виконати рішення суду по намету біля Катерининської церкви, яким вже давно там заборонив розміщуватися суд». Відповіді звісно не було, але увага до наметів ВО «Батьківщина» свідчить про політичне замовлення у рішенні суду і роботи виконавців.
«Робота громадської приймальні депутатів обласної ради продовжується і надалі в наметах на Красній площі біля обласної адміністрації. Якщо влада піде на те щоб силовими засобами зносити громадські приймальні депутатів, то їм прийдеться їх зносити разом з депутатами та їх помічниками, які працюють в цих приймальнях згідно Закону України про статус депутатів місцевих рад. А систематичний прийом громадян є головним обов’язком депутата. Прийом громадян здійснюється щодня з 9 до 18 години», - заявив керівник фракції політичної партії ВО «Батьківщина» в Чернігівській обласній раді Олександр Кодола.





Коментарі (0)
avatar