реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Суд за справою радикалів видалив із залу журналістів

Вже другий рік тягнеться кримінальна справа по звинуваченню в хабарництві менського міського голови Геннадія Примакова та керівника фракції радикалів у міській раді Валерія Гайдукевича.

Їх підозрюють в отриманні неправомірної вигоди у сумі 1000$ США. Сьогодні обласна прокуратура нарешті оприлюднює серйозні докази причетності обох чиновників до вчинення корупційної справи - відео- та аудіодоводи і, навіть, телефонні розмови, під час яких відбувася отой самий кримінальний договорняк.

"Є інформація, що у телефонних розмовах називається ім'я одного з українських нардепів, який теж задіяний у цій оборудці. Але це чутки. Вони так і залишаться чутками, бо на прохання обвинувачених і їхнього захисника, усіх журналістів суд видалив із зали суду окремою ухвалою саме на той час, коли слухатимуть телефонні розмови. Зауважу, що прокурор наполягав на нашій присутності" - повідомила журналістка Яна Тітенок .

"Заявляючи про свою непричетність до цієї корупційної справи, ці двоє мали б навпаки наполягати на присутності ЗМІ у судовій залі, бо якщо ти чесний перед жителями менського краю чиновник, то чого тоді боятися?!" - резонно запитує журналістка.



Теги:прокуратура Чернігівської області, хабарництво, мена, РПЛ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar