реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Суд проти "Просвіти" веде начальник департаменту культури Чернігівської ОДА

Розпочався судовий процес за позовом начальника департаменту культури, туризму, національностей і релігії Чернігівської ОДА Сергія Мойсієнка проти голови "Просвіти" Василя Чепурного, самого чернігівського товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка та ТОВ "РВЦ "Сіверщина". Позов подано про захист честі, гідності і ділової репутації та відшкодування завданої моральної шкоди. Справа розглядається в Деснянському районному суді Чернігова.

Позов викликаний публікаціями прес- служби обласного штабу національного спротиву та правління "Просвіти", які були розміщені на нашому сайті. Зокрема, "Просвіта" вимагає звільнити С.Мойсієнка із займаної посади.

У позовній заяві Сергій Мойсієнко заявив, що у нього порушилася "функція сну", зіпсувались стосунки з начальством, він отримав серйозні захворювання - і все це через звинувачення, висунуті обласним штабом національного спротиву і озвучені Василем Чепурним. І вимагає виплатити йому 30 тисяч гривень.

Суть позову та підсумки першого судового засідання будуть викладені пізніше. Наступне засідання перенесено на 9 квітня.



Теги:Василь Чепурний, чернігівська Просвіта, Деснянський суд, Чернігівська ОДА, департамент культури


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
У пана Мойсієнка публічна посада, яка передбачає за норму критику з боку громадськості, тим паче ІГС. Така критика є однією з форм залучення громадськості до управління державними справами. Біда, що наші чиновники хочуть далі обіймати посади за номенклатурним принципом. Проте старі часи проходять і суд тут ні до чого.
avatar