реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Стрільба, рукопашний бій: змагалися 12 країн

27 квітня вітали у Прилуках представників команди, що брала участь у чемпіонаті світу з військово-спортивного багатоборства, який проходив у Харкові 23 — 25 квітня. У чемпіонаті взяли участь спортсмени з 12 країн.

До військово-спортивного багатоборства входить стрільба з пневматичної гвинтівки, рукопашний бій без холодної зброї, рукопашний бій з холодною зброєю. До складу збірної Чернігівської області було внесено трьох прилучан: Віктора Шинкаренка, Вадима Сидоренка, Євгена Нестеренка. Тренував їх Олександр Роговий – голова Прилуцької федерації з рукопашного бою.

У ваговій категорії до 70 кілограмів серед дорослих перше місце виборов Віктор Шинкаренко, курсант Київського університету МВС. Третє місце виборов прилучанин Вадим Сидоренко, студент ЧДІЕУ, у ваговій категорії до 80 кілограмів. Євгену Нестеренку, студенту Прилуцького педагогічного коледжу, менш пощастило, він зайняв почесне п’яте місце і був нагороджений дипломом.

«Підтримка націоналістами спорту стала вже традиційною, — розповів голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Андрій Міщенко. — Незадовго перед тим у Прилуках було проведено вже традиційний обласний турнір з рукопашного бою пам’яті Миколи Міхновського. Міська організація ВО «Свобода» надала юнакам місце для тренування».
Посприяли хлопцям і прилуцькі підприємці, зокрема таксі «Ямщик» та інтернет-сервіс-провайдер ТІМ.

Олександр ЯСЕНЧУК




Теги:Прилуки, спортивне багатоборство, стірльба, руколпашний бій


Читайте також



Коментарі (0)
avatar