реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Стати офіцером СБУ - реально!

За ініціативи керівництва Служби безпеки України внесено зміни до Правил прийому до Національної академії Служби безпеки України на 2015 рік, у яких розширено коло пільгових категорій абітурієнтів до відомчого вишу.

З 16 квітня ц.р. на першочергове зарахування до Академії мають право випускники шкіл-інтернатів – діти, які позбавлені батьківської турботи.

Таке ж право за новими правилами отримують і діти учасників бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України та брали участь в антитерористичній операції, забезпечували її проведення.

Ці нововведення однаковою мірою стосуються як курсантів, так і студентів, які здобувають в Академії цивільні спеціальності. Вступна кампанія стартує 10 липня ц.р.

З оновленими Правилами прийому до Національної академії Служби безпеки України на 2015 рік усі бажаючі можуть ознайомитись на сайті Академії.

Крім того, відбувається оновлення кадрового складу Служби безпеки України. Громадяни, які прагнуть служити в СБУ, мають бути патріотично налаштованими, усвідомлювати важливість завдань, покладених на українську спецслужбу, вміти мислити нестандартно, самовіддано працювати заради забезпечення безпеки держави та народу. Також, бути готовими проходити військову службу в будь-якому регіоні України.

На конкурсне зарахування до лав СБУ допускаються громадяни України, які відповідають вимогам статті 19 Закону України «Про Службу безпеки України», мають вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем підготовки магістра, спеціаліста, споріднену з профілем службової діяльності. Вік – від 27 років для осіб, які не проходили військову службу, або наявність строкової служби в Збройних Силах України чи інших утворених відповідно до законів України військових формуваннях, військова кафедра.

Для отримання більш детальної інформації з приводу прийому до вищих військових навчальних закладів Служби безпеки України та зарахування на службу до СБУ можна звернутися за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 28 або за номером телефону в Чернігові - 655-422.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:абітурієнти, академія СБУ, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar