реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Солдатський бунт - режисер у Кремлі?

500 солдат підрозділу "Барс" та інших частин Нацгвардії, начебто замкнувши командирів, пішли в Київ з Нових Петрівців до Адміністрації Президента, вимагаючи демобілізації. Про те, що це не випадковість, а підготовлений бунт, свідчить бунт солдатів у Харкові та Чернігові.

Коли до бунтарів вийшли захисники Донецького аеропорту - "барсівці" повернулися до них спиною. Показово. І, зрештою, не забуваймо: це бунтують не захисники України, а її нахлібники. Ці частини не воювали, а "барсівці" у Києві навпаки - брали участь у розгоні євромайданівців. Не випадково командир батальйону "Азов" Андрій Білецький назвав Нацгвардію (читай - внутрішні війська) купою щурів.

Зрештою, мітингарі розійшлися і повернулися в казарми. А хто їх випустив? Що це за армія, що шляється містом, де заманеться? Їх треба дійсно демобілізувати, бо такі воїни Україну захищати не будуть. Але розібратися за всією строгістю закону.

У Чернігові строковики розійшлися під особисті гарантії командира батальйону "Чернігів" Романа Пицківа. Хоча це зовсім не відміняє розслідування причин і знайдення організаторів бунту.

Їхній бунт вигідний в першу чергу Москві, і чудово вписується в як на мене єдине розумне пояснення дотримання Путіним Мінських угод: Кремль призупинив агресію на Сході виключно з розрахунку на внутрішню дестабілізацію у всій Україні, замість відриву "Новоросії" Москва сподівається отримати контроль над всією країною.

Іван ПОБИВАН



Теги:батальйон Чернігів, солдатський бунт, план Путіна, харків, Нацгвардія


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Генерал Полторак не имеет никакого опыта командования большими соединениями, никогда не принимал участия в каких-либо силовых операциях (командовал пару лет бригадой внутренних войск, которая охраняла завод в Павлограде, а потом сидел царевал в академии внутренних войск, которая на самом деле находится на уровне среднего военного училища, одна показуха и коррупция). Зато он большой специалист по плац-парадам и показухе. Будучи начальником Академии внутренних войск создал систему коррупции и взяточничества за поступление, получение званий и должностей. Вел себя как царек, имел трех личных адъютантов, уволил из Академии всех порядочных и патриотически настроенных офицеров, оставил вокруг себя только холуев и рабов, которые и сейчас высказываются в поддержку старой бандитской власти. Офицеры в академии активно использовали солдат и курсантов как бесплатную рабочую силу, в том числе и для своих личных нужд. Раздавал награды только своим холуям и себе – стал заслуженным работников образования, хотя не провел в своей жизни ни одной лекции, купил себе кандидатскую диссертацию. Прогибался под Допу и Гепу, за что получил звание почетного гражданина Харькова. Лично сам руководил разгоном и избиением милицией и титушками из Оплота мирных харьковчан, которые блокировали выезд курсантов Академии в Киев для разгона Майдана.
avatar