реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Штаб європерезавантаження влади засідав у обласній раді

Перше засідання обласного штабу національного спротиву пройшло у конференц- залі Чернігівської обласної ради з дозволу голови ради Анатолія Мельника. Спочатку засідання планувалося у кабінеті фракції партії "Батьківщина", але коли людей стало забагато для одного кабінету, перемістилися у великий конференц- зал.

Проте головуючий Олександр Кодола попросив вийти представників обласної державної адміністрації та обласної ради:" Коли влада громила наші євромайдани -- ні адміністрація, ні рада не захистили людей!"

Проте на засідання прийшов заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, а з ним - представник фракції Партії регіонів Арсен Дідур. Він запропонував депутатам обласної ради провести сьогодні президію ради для скликання позачергової сесії. Мовляв, для підтримки мітингуючих.

У відповідь голова "Просвіти" Василь Чепурний порадив депутату Дідуру для початку саморозпуститися фракцію Партії регіонів, щоб не перебирати на себе ганьби від дій центральних органів влади, яка громить своїх громадян. Депутату слова так і не дали.

Схоже і зараз поза увагою, слідом за міською радою, обласна рада залишать без оцінки зухвалі дії правоохоронців і "комунальників", які у понеділок, 25 листопада, розтрощили мирний євромайдан громадського руху "Чернігів обирає ЄС!" в сквері імені Попудренка за вказівкого обласного керівництва міліції.








Теги:Олександр Кодола, обласний штаб національного спротив, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar