реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Шпалери -- наше все!

На Чернігівщині найбільше імпортують міндобрива, експортують – шпалери

Загальний зовнішньоторговельний баланс експортно-імпортних операцій Чернігівської області (за фактурною вартістю товарів) з початку року складає 10 млрд. грн., з них експорт - 3 млрд. грн. та імпорт – близько 7 млрд. грн., що за вартісними показниками на 5% (461,51 млн. грн.) та за ваговими на 12% (127,21 тис. тонн), більше ніж за відповідний період минулого року.

Аналіз оформлених Чернігівською митницею Міндоходів операцій показує, що протягом січня – вересня спостерігалась тенденція до збільшення обсягів експорту за вартісними показниками на 20% та за ваговими на 4%. При проведенні імпортних операцій відбувалось зменшення обсягів за вартісними показниками на 1 % та збільшення за ваговими на 17%.

За цей час найбільше імпортували міндобрива, нафтопродукти, тютюн та вироби з шоколаду, експортували – шпалери, нафтопродукти, тютюн та сигарети.
Чернігівською митницею Міндоходів за 9 місяців проведено майже 40 тисяч митних оформлень зовнішньоекономічних операцій, що на 8 % більше, ніж за аналогічний період минулого року. Кількість митних декларацій, оформлених в електронному вигляді, становить майже 100%, що у 2,3 рази перевищує минулорічний показник.

Головне управління Міндоходів
у Чернігівській області.



Теги:Шпалери, експорт, імпорт, статистика, Чернігівщина, Корюківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar