реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Школа у Григорівці таки буде збудована!

Голова Чернігівської обласної держадміністрації В'ячеслав Чаус на Бахмаччині знайомився зі станом будівництва школи, доріг та відділення районної лікарні.

В'ячеслав Чаус, зокрема, сказав: "Будівництво школи у Григорівці — один з наймасштабніших проєктів «Великого будівництва» на Чернігівщині. Про нову будівлю жителі цього та сусідніх сіл мріяли понад 20 років. Будівництво здійснюватиметься у кілька черг. Перша — вже завершена і до неї є зауваження. Другу і третю чергу плануємо об'єднувати, аби максимально оптимізувати зусилля і витрати".

Як повідомив департамент інформаційної політики ОДА, загальна кошторисна вартість об’єкту — понад 65 мільйонів гривень.

А в Бахмачі скоро запрацює оновлене приймально-діагностичне відділення міської лікарні, яке повністю реконструйоване за державний кошт. Залишилося отримати сертифікат про прийняття об’єкта в експлуатацію та виготовити технічний паспорт.

Оцінив голова ОДА і новеньку дорогу Бахмач – Часниківка, де підрядник запевняє в стійкості полотна.

Побував голова ОДА і в Коропі. Тут наступного року планують розпочати капітальний ремонт спортивного комплексу «Аполлон».Ще один об’єкт, який відвідав голова облдержадміністрації – це Коропський дошкільний навчальний заклад «Дзвіночок». Садочок має шість груп вихованців, одна з яких інклюзивна. Проте тут необхідно завершити ремонтні роботи на фасаді і доопрацювати приміщення всередині.



Теги:Вячеслав Чаус, Чернігівська ОДА, Бахмач, Григорівка, Короп


Читайте також



Коментарі (0)
avatar