реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

СБУ закликає українців до пильності

В Управлінні СБ України в Чернігівській області відбулась робоча нарада з керівниками підприємств, які входять до транспортної та енергетичної інфраструктури регіону.

На нараді були обговорені питання щодо необхідності посилення безпеки на об’єктах транспорту та додаткового контролю за місцями скупчення пасажирів з огляду на випадки диверсійних проявів на транспортних об’єктах Сходу України.

Представниками транспортних підприємств та об’єктів життєзабезпечення розроблено механізм термінового інформування силових структур, які є суб’єктами антитерористичної діяльності, у разі отриманні даних про можливе виникнення надзвичайних ситуацій.

Управління Служби безпеки України в Чернігівській області звертається до усіх громадян не бути байдужими та негайно повідомляти правоохоронні органи, якщо ви маєте інформацію щодо загроз державній безпеці, загроз терористичного характеру, про факти перебування в регіоні підозрілих осіб, наміри здійснення сепаратистської, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності, виявлення підозрілих предметів.

Адже рівень нашої безпеки залежить від уважної та розсудливої поведінки кожного громадянина.

«Телефон довіри» Управління СБУ в Чернігівській області - 676-208 (працює цілодобово).

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:диверсанти, російсько- українська війна, СБУ, шпигуни


Читайте також



Коментарі (0)
avatar