реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Санкт-Петербург без світла!

У багатьох районах Санкт-Петербурга і передмістях увечері 20 серпня відбулося відключення електропостачання.

Як повідомляє телеканал НТВ, світла немає в центрі Петербургу на Невському проспекті, на Петроградській стороні, в Невськом районі і на півночі міста — у Приморському районі. Воднораз відключилися світлофори, в автомобільних радіоприймачах пропав сигнал. Крім того, світла немає в деяких передмістях, зокрема, в селищі Ведмежий стан. За повідомленням НТВ, також в деяких районах міста пропав стільниковий зв'язок, відключена вода і зупинився рух потягів метрополітену.

Зокрема, біля станції метро «Площа мужності» скупчилося багато людей. За повідомленнями очевидців, в метро нікого не пускають. У районі не ходять трамваї. По гучному зв'язку оголошують, що зупинена вся «червона гілка». Про причини збою не повідомляється.

На «Пролетарській» — паніка, станція в темряві. Оголошень по гучному зв'язку немає ніяких, люди самостійно вибираються з метро по ескалаторах, які стали.

Немає електрики і в будинках поряд з метро. Екстрено закриваються магазини. Не працюють світлофори. Крім того, жителі Центрального, Приморського і Калінінського районів повідомляють про відключення води.

У зв'язку з відключенням електроенергії в Санкт-Петербурзі закрито три залізничних вокзала: Московський, Ладозький і Фінляндський, повідомили ІТАР-ТАРС в «Північно-західній приміській пасажирській компанії». За інформацією, що надійшла раніше, на Пріозерському і Виборзькому напрямах зупинилися приміські електрички.




Теги:надзвичайна ситуація, аварія, Санкт-Петербург, паніка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar