реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Рейдерство у Ніжині

31 березня було здійснено напад на адміністративний корпус Ніжинського управління водопровідно-каналізаційного господарства, яке є комунальним закладом, здійснили напад. Керівником управління є депутат міської ради Юрій Хоменко, член фракції ВО «Батьківщина».
Навколо посади керівника цього підприємства вже давно тягнуться суперечки з судовими засіданнями. В Ніжинській міській раді була створена слідча комісія, яка мала вивчити це питання і представити на суд депутатів в квітні місяці. Проте нині керівником підприємства є Юрій Хоменко.

Ці суперечки і стали причиною сьогоднішнього інциденту. Зранку о 7:45 (за 15 хв. до початку робочого дня) група осіб серед яких впізнали членів «Партії регіонів» Сергія Приходька, Дмитра Литовченка, Сергія Скрипку, на чолі з колишнім керівником підприємства Миколою Орендарем ввірвались у приміщення Ніжинського управління водопровідно-каналізаційного господарства.

Ними були зламані двері кімнати, в якій зберігались документи підприємства. Зокрема, договори та трудові книжки. Ці документи були викрадені і нині їхнє місцезнаходження невідоме. Очевидно, що ця організована група зловмисників шукала печатку підприємства, але так і не знайшла її.

Одразу після цього працівниками підприємства була викликана міліція, Нині проводяться слідчі дії.

Враховуючи все вищенаведене Голова Ніжинської партійної організації ВО «Батьківщина» Валерій Салогуб дав свій коментар: «Ми висловлюється проти таких дій, які були вчинені представниками «Партії регіонів». Це ніщо інше, як тиск на представників політичної партії ВО «Батьківщина» через їх опозиційність до діючої виконавчої влади. Дане вторгнення є нічим іншим як рейдерським захоплення підприємства».

Сергій СЕМЕНЕНКО




Теги:Батьківщина, Ніжин, ЖКГ, рейдерство


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Насправді відбулося виконання рішення суду про поновлення на роботі справжнього директора Арендаря М.І.
Хоменко Ю.В. разом зі своїми спільниками, перебуваючи у злочинній змові, незаконно захопив документацію підприємства та стару печатку, намагаючись довести підприємство міського водоканалу до банкрутства. Щодня тероризував працівників підприємства - звільняв неугодних з роботи. Приймав на роботу свою рідню.
На сьогодні на підприємстві діє оперативно-слідча група з перевірки результатів господарської діяльності Хоменко Ю.В., стосовно незаконного привласнення коштів підприємства у особливо великих розмірах. Від слідства Хоменко переховується у лікарні - під виглядом хворого з порушенням психіки, через перевтому. Стосовно незаконних дій Хоменко Ю.В. порушено кримінальну справу.Слідство триває.
avatar