реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Регіонали масово везуть людей до Києва

Партія регіонів збирає мітингувальників на противагу прихильникам підписання Україною Угоди про Асоціацію з Євросоюзом, акція яких вже понад тиждень проходить на Майдані Незалежності.

Київ забитий регіональними автобусами. З усієї України почали прибувати люди, які за 200 гривень будуть стояти на Європейській Площі, де вже змонтована сцена.

Голові Чернігівської обласної партійної організації Олександру Кодолі зателефонували з Менського та Ічнянського районів і повідомили, що райдержадміністрації орендують автобуси для організації поїздки бюджетників на цей захід. Людей примусово заставляють їхати до Києва, погрожуючи при цьому звільненням з роботи.

Чернігівським студентам активно пропонують від 100 до 200 грн за участь в суботу чи неділю у мітингу Партії Регіонів на Європейській площі. Молодим людям спортивної статури пропонують за такі ж гроші поїхати у ролі «тітушок». Головна мета їх перебування в столиці - провокувати натовп людей на Євромайдані.

Наразі сцена на Європейській Площі вже встановлена. Присутня й партійна символіка провладної сили. Регіонали навмисне обрали Європейську площу з метою створення якомога більше протистоянь між звезеними людьми та тими, хто відстоює свою громадянську позицію і за станом душі прийшли на Майдан Незалежності.

Прес-служба Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина»



Теги:тітушки, Майдан, Україна - Європа, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Це не мітингувальники, а пасивна біомаса, залежна від ригів, або оплачувана за 50 грн. А от добре проплачених і діючих під прикриттям ментів кримінальників-тітушків треба остерігатися. Це-звірі .
avatar