реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Пушкін і Путін аплодують...

У Львові вулицю Толстого перейменували на вулицю кардинала Гузара. А в Чернігові не тільки Толстого лишається, але й Московська, Орловська, Костромська, Тульська, 1 Мая, Пушкіна з Чернишевським і т.д. і т.п. Їм аплодують Зоя Космодем'янська з гєнєралом Бєловим...

Бо вже друга сесія міської ради НЕ розглядає перейменувань. І робоча група, створена для вироблення пропозицій, досі НЕ подала цих самих пропозицій, хоча 55 з них уже обговорені та узгоджені.

Зате я, за словами відповідального працівника міської ради, займаюсь піаром і пишу писульки... Ну, канєшна!

... Пригадую, як під час декомунізації один нібижурналіст привів у міськраду зграйку стурбованих жінок, які вже давненько перейшли бальзаківський вік, - вони з криками та піною захищали від перейменування вулицю Стахановців на Шерстянці - тепер археолога Самоквасова. Дивлячись на них, я чомусь вирішив навздогад сказати їм, що приїхали вони зі своєї Костроми і не будуть більше своїх порядків в Україні встановлювати. Дивно, але я вгадав і жінко-бабусі замовкли.

...Звідки приїхали ті, що гальмують перейменування зараз, не знаю. Але Толстой з Пушкіним і Путіним можуть бути задоволені. Поки що.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Чернігівська міська рада, деколонізація, Василь Чепурний, перейменування вулиць


Читайте також



Коментарі (0)
avatar