реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Помічники Дубіля посварилися з активістками Громради

3 квітня під час засідання Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації виплив конфлікт між членами Громадської ради (Тамара Петрова та Наталія Проскуріна) та помічниками народного депутата України Валерія Дубіля( Людмила Соколовська та Людмила Шандренко) .

Всі вони входять до робочої групи з питань створення РЛП Ялівщина при Чернігівській обласній раді. Саме ця група наразі займається підготовкою документів необхідних для початку роботи над створенням РЛП, очолює цю робочу групу заступник голови облради Валентин Мельничук.

Під час засідання Громадської ради стало відомо, що частина членів робочої групи при облраді на чолі з Соколовською та Шандренко вже подали до Чернігівської міської ради документи для створення РЛП без підпису голови робочої групи Мельничука. Вони звинуватили решту членів робочої групи в затягуванні процесу та навіть підробці документів, про що свідчать документи та аудіозаписи.

Водночас інші члени робочої групи при облраді – Петрова та Проскуріна почали звинувачувати опонентів в політизації процесу на користь одного депутата, «який використав тему Ялівщини під час виборчої кампанії».

В результаті довгої дискусії було вирішено, що допрацьовані документи вже зі всіма потрібними підписами у наступний вівторок мають бути знову передані до Чернігівської міської ради. Яка, в свою чергу, має подати клопотання про РЛП до Державного управління охорони навколишнього середовища в Чернігівській області.

Але ситуація неприємна, вкотре показує розрізненість чернігівської громадськості, прагненні перетягнути ковдру на себе. Це все вдало використовує влада для маніпулювання та вирішенні ситуації в потрібному для себе руслі.

Події і коментарі



Теги:Ялівщина, Чернігівська ОДА, Валерій Дубіль, Громадська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar