реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Підприємство голови Держкомпідприємництва -- боржник

Товариство з обмеженою відповідальністю "Черкаський деревообробний комбінат", яким володіє голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, заборгувало Пенсійному фонду 2 мільйони 529 тисяч гривень.
Підприємство потрапило до списку найбільших боржників в Черкасах.

Нагадаємо, раніше Бродський заявив, що Податковий кодекс, одним з авторів норм якого він був, не вирішить проблему України.

"Я переконаний, що цей Податковий кодекс навіть на 50% не вирішує проблему країни - а проблема країни в тому, що ми живемо в борг, ми банкрути", - заявив він.

"Підприємці не платять податки, пенсіонери не отримують гідну пенсію, бюджетники не отримують нормальну зарплату", - заявив голова Держкомпідприємництва.

"А з чим підприємці вийшли під Верховну раду? Вони кажуть - ми не хочемо платити податки, ми не хочемо платити 400 гривень, ми хочемо платити 200. Про що йдеться, вдумайтеся. Давайте завтра виведемо пенсіонерів, вони теж скажуть: ми не хочемо отримувати 700 гривень, давайте бюджетники вийдуть, учителі, які отримують по 1,5 тисячі гривень. Ось проблема!", - заявив Бродський.

Пізніше голова Держкомпідприємництва у своєму блозі відреагував на інформацію щодо його підприємства-боржника. Бродський визнав, що борг перед ПФ дійно існує, і протягом тижня він його погасить з власної кишені.

Від редакції "Сіверщини".
Нагадаємо: це той самий Бродський, банк "Денді" якого досі не виплатив борги своїм вкладникам. Той самий Бродський, що зрадив уже кількох політиків. Той самий Бродський, що отримав ляпаса від народного депутата Кендзьора за зневагу українських державних символів. І це той Бродський, що є членом команди Януковича- Азарова.




Теги:пенсійний фонд, Майдан, борги, банк Денді, БРОДСЬКИЙ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar