реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Оголошується конкурс на заміщення посади

Управління культури і туризму Ніжинської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Ніжинський краєзнавчий музей ім. Спаського І.Г.» Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Документи щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів від дня опублікування оголошення (по 03 травня 2016 року включно) за адресою: м. Ніжин, пл. І.Франка, 1 каб. 81, з 8.00 до 17.00 год.

Процес формування персонального складу конкурсної коиісії розпочинається 5 квітня 2016 року.

Вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше 3-х років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

За додатковою інформацією звертатись за тел.: 2-35-51

Начальник управління культури
і туризму В.С. Примаченко
www.nizhynrada.org

Коментар від БФ"Ніжен":

Поштовхом для оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора послужила пригода, яка сталася у відділенні музею «Поштова станція» минулого року, але наслідки якої тягнуться досьогодні.

Йдеться про конфлікт між професором Миколою Тимошиком і екскурсоводом музею, донькою директора музею, яка навідріз відмовилася проводити екскурсію для студентів-журналістів з Києва українською мовою.

Усе б нічого, якби на захист «честі мундиру» не стали горою керівники від культури: завідувачка відділення музею «Поштова станція», директор музею, начальник управління культури, заступник міського голови з гуманітарних питань.

Виявилося, проблема системна. Тим часом, постає питання долучення до музейної мережі міста кількох музеїв ніжинського університету з огляду на їх напівзакритий режим функціонування.
Та чи під силу буде така важлива посада новому директорові, якщо не змінити стиль роботи керівництва культури Ніжина? Бф "Ніжен"



Теги:українська мова, БФ Ніжен, кадри в культурі, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar